Hoe voelt het om te werken bij ConoScenza? Bij ons ben je onderdeel van een hecht team van deskundige professionals. ICT-helden die samen het verschil willen maken en als team voor één resultaat gaan. Die gedrevenheid voel je binnen ons bedrijf. De zoektocht naar de beste oplossingen houdt nooit op. Daarom vinden wij persoonlijke groei en kennisuitwisseling tussen collega’s heel belangrijk. Je ziet elkaar regelmatig tijdens opdrachten en kennissessies, maar zeker ook tijdens borrels, barbecues of weekendjes weg. Dat maakt ConoScenza als werkgever écht anders. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen. 

Maak kennis met onze helden

christiaan.pngElke dag anders

"Werken bij ConoScenza is elke dag weer anders. Betrokken en bevlogen collega's en het werken aan interessante projecten met uitdagende IT vraagstukken verveeld nooit. Dit in een informele sfeer waar men voor elkaar klaar staat en waar ook zeker tijd is voor ontspanning met elkaar als de klus geklaard is."

Christiaan

 

sylvester.pngConoScenza voelt als thuis

"ConoScenza is voor mij een heel prettige en open organisatie waar ik mij thuis voel. ConoScenza heeft kwaliteit, kennis en een goede werksfeer hoog in het vaandel staan. Ik leef me uit met o.a. migraties naar Azure en Office 365 oplossingen. Uiteraard ben ik altijd bezig met het ontwikkelen en verbreden van mijn expertise en probeer ik bij te blijven met nieuwe oplossingen."

Sylvester

joey.pngLeuk werk wordt gestimuleerd

"De klant en de medewerker centraal, dat is ConoScenza. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling afgestemd op mijn individuele behoeftes. Het contact tussen collega's is informeel in alle lagen van de organisatie wat zorgt voor een prettige samenwerking. Ik heb nieuwe vaardigheden ontwikkeld op het gebied van scripting en automation, en heb ontdekt wat ik écht leuk vind! Bij ConoScenza krijg je deze vrijheid en wordt leuk werk gestimuleerd."

Joey

Edwin.pngSamenwerken met enthousiaste, getalenteerde collega's

"In 5 jaar bij team ConoScenza, heb ik mijn talenten als Microsoft Messaging Consultant goed kunnen benutten en verder kunnen uitbouwen op het vlak van Microsoft Messaging en Office365. Tevens heel veel mooie projecten m.b.t. design, implementatie en migratie met plezier mogen uitvoeren bij grote maar ook bij kleine klanten. Samenwerken met enthousiaste, getalenteerde collega’s geeft mij het gevoel bij de juiste werkgever te zitten. Trots@ConoScenza.nl!"

Edwin