Professional Services

Tijdelijke ICT-kennis als toegevoegde waarde

 

Staat je organisatie voor een complex ICT-vraagstuk, heb je te maken met een overvolle projectenkalender óf onderbezetting binnen de afdeling? Geen zorgen, ons team van professionals staat voor je klaar. Wij bieden specialistische ondersteuning op het moment dat jij het nodig hebt. Voor een week, een maand, zo lang als nodig is. Met tezamen meer dan duizend jaar ervaring helpen wij je jouw ICT op de rit te krijgen en te houden. Snel en moeiteloos.

 

Je kunt op ons rekenen

Onze engineers, consultants, architecten, projectleiders, servicemanagers en security officers zijn ervaren interimmers die problemen niet alleen herkennen en oplossen, maar ook evalueren en voorkomen. Ze komen niet alleen kennis brengen, maar dragen deze ook over naar de ICT-afdeling. Onze ICT-professionals ondersteunen bij actuele vraagstukken én kijken vooruit. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van een innovatiescan of life cycle management.

 

Met meer dan duizend jaar ICT-ervaring onder één dak is een vraagstuk ons bovendien niet snel te gek. Onze professionals steunen elkaar. Blijkt een uitdaging groter dan verwacht, dan werken zij samen aan een oplossing.

 

 

 

Ondervind je uitdagingen binnen je ICT-afdeling? Wij zorgen voor de juiste professional voor het werk.
Bel ons voor het maken van een afspraak.

 

 

 

Ik kan niet wachten

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist