Privacy Statement

 

ConoScenza hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van haar websitebezoekers.

 

Verwerking van persoonsgegevens

Op een aantal plekken op de website kunnen bezoekers gegevens achterlaten in een contactformulier. Deze contactgegevens worden door ConoScenza vastgelegd, maar uitsluitend gebruikt om bezoekers te voorzien van de door hen opgevraagde informatie.


ConoScenza kan de volgende gegevens verwerken:

  • Voornaam en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Cv

 

Waarom wij jouw gegevens nodig hebben

ConoScenza verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt bent.


Daarnaast kan ConoScenza jouw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jouw gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit het leveren van onze diensten.

 

Hoe lang wij jouw gegevens bewaren

ConoScenza bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Jouw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met jou tot stand komt.

 

Delen met anderen

ConoScenza verstrekt jouw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Klikgedrag

Op de website van ConoScenza worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals het aantal bezoekers, de meest bezochte pagina’s en het IP-adres van jouw computer. Dit gebeurt zonder dat deze bezoekers geïdentificeerd worden. Het doel van het bijhouden van deze gegevens is om de inrichting van de website te optimaliseren. Daarnaast kunnen de gegevens gebruikt worden om meer gerichte informatie op de website te vermelden. Op deze manier kan ConoScenza haar dienstverlening verder optimaliseren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

ConoScenza maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van ConoScenza bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan (https://policies.google.com/privacy?hl=nl).

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ConoScenza te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.
ConoScenza heeft hier geen invloed op.

ConoScenza heeft Google geen toestemming gegeven om via ConoScenza verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@conoscenza.nl. ConoScenza zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 11-08-2020 11:21:00.

 

Beveiligen

ConoScenza neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van ConoScenza maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door ConoScenza verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ConoScenza op via onderstaande contactgegevens.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij jou graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens
ConoScenza
De Brand 10
3823 LH Amersfoort

085 – 30 33 663
info@conoscenza.nl

 

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd.
 

Op verzoek kunnen wij je ons gehele privacybeleid toesturen.
 

Ontdek ons bedrijf