Moderne werkplek

Een werkplek die bijdraagt aan het succes van jouw organisatie

Werknemers zijn de sleutel tot succes in de digitale transformatie. Zij moeten immers snel in kunnen spelen op de veranderende wensen en behoeften van klanten en leveranciers. Dit vraagt om een flexibele werkplek. Eén die optimale ondersteuning biedt aan de individuele behoeften van een medewerker. Eén waarbij het mogelijk is om altijd en overal op een veilige manier (samen) te kunnen werken. Of dat nu op kantoor is, onderweg of vanuit huis. 

Sluit de ICT-werkplek van jouw organisatie niet langer aan op de behoeften van medewerkers en staat het productief werken in de weg? Bijvoorbeeld door een grote verscheidenheid aan apps, met verschillende interfaces, inlogcodes en processen? Dan wordt het tijd voor een nieuwe werkplekomgeving. Eén die past bij jouw medewerkers.

Roadmap naar de (hybride) cloud

Natuurlijk geeft een moderne werkplek uit de cloud maximale flexibiliteit. Maar niet iedere organisatie is in staat om deze stap in één keer te maken. Soms zitten legacy systemen, lopende afschrijvingen of krappe budgetten in de weg. We begrijpen maar al te goed dat verandering tijd kost. Daarom vertalen we de variabelen uit de werkplekinnovatiescan naar een roadmap op maat. Zo kun jij stap voor stap, in je eigen tempo, naar de cloud. Met een hybride omgeving als brug tussen nu én de toekomst. Lees meer over hoe wij je helpen bij het opstellen van een cloudstrategie.

 

 

Benieuwd naar hoe wij jouw werkplek beter kunnen aansluiten bij de eisen en wensen van je organisatie en medewerkers? Onze werkplekspecialisten adviseren je graag. Neem contact op en maak een afspraak voor jouw weg naar een moderne werkplek.

 

 

 

Ik kan niet wachten

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist