Managed Services

Onbezorgd uitbesteden van je ICT

 

ICT is een onmisbare schakel binnen de bedrijfsvoering. De ICT-infrastructuur is hét fundament dat altijd moet werken én continu mee moet bewegen met de dynamiek van de organisatie. Dit vraagt veel van je ICT-afdeling. Tijd en budget gaan niet langer alleen op aan onderhoud en uitbreiding van bestaande ICT-infrastructuren, maar moeten nu ook verdeeld worden over strategische innovatie, integratievraagstukken en de implementatie van nieuwe technologieën. Heeft jouw ICT-afdeling hiervoor onvoldoende capaciteit en expertise in huis? Dan is uitbesteden van je ICT een logische keuze.

De voordelen van onze Managed Services op een rijtje

  • Voor een vast bedrag per maand kun je rekenen op een stabiele, flexibele en veilige ICT-infrastructuur. Geen zorgen meer over de prestaties van je ICT en bovendien vooraf inzicht in je kosten.
  • Je schakelt met vaste ICT-experts. Zij hebben kennis van jouw omgeving en kunnen wijzigingen snel doorvoeren. Bovendien zijn zij op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen binnen hun vakgebied.
  • Dankzij 24/7 monitoring blijven jouw systemen dag en nacht beschikbaar. Uiteraard op basis van veilige toegang.
  • Samen maken we heldere afspraken over de gewenste dienstverlening en leggen deze vast in een eXperience Level Agreement (XLA). We sturen niet alleen op harde KPI’s, maar ook op tevredenheid door aspecten als deskundigheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid te meten. 
  • Je ontvangt periodiek inzicht in onze performance. Veranderen je behoeften, dan passen we ons serviceniveau hier in overleg op aan.
  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken daarom met ITIL-processen en beschikken over de relevante ISO-certificeringen.
  • Uitbesteden van ICT geeft je de vrijheid en focus om je te richten op functioneel beheer en strategische innovatie.

 

Starten met het uitbesteden van je ICT?
Neem contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden die passen bij jouw organisatie.

 

 

Ik kan niet wachten

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist