whitepapers
3 juli, 2020

Bescherm je data: een back-up van Microsoft 365 is essentieel

Heb jij controle over je Microsoft 365-data? Heb jij toegang tot alle items die je nodig hebt? Voorspelbare reacties zijn meestal: “Ja, natuurlijk” of “Daar zorgt Microsoft wel voor”. Maar weet je dat zeker?

 

Microsoft neemt je heel wat zorgen uit handen en is klanten fantastisch van dienst. Maar de belangrijkste focus van Microsoft ligt bij het beheer van je Microsoft 365-infrastructuur en het waarborgen van de uptime voor je gebruikers. De verantwoordelijkheid voor de data ligt bij jouw.

 

Een veelgehoorde misvatting is dat Microsoft namens jouw een volledige back-up van de data maakt. Als die denkwijze niet verandert en deze verantwoordelijkheid niet wordt opgepakt, kunnen de gevolgen desastreus zijn. Uiteindelijk is het aan jou om ervoor te zorgen dat de data toegankelijk zijn en dat je er controle over hebt.

 

In dit rapport wordt onderzocht wat de risico’s zijn als een back-up van Microsoft 365 in jouw arsenaal ontbreekt. Ook wordt nagegaan waarom back-upoplossingen voor Microsoft 365 voorzien in langdurige retention en databeveiliging.

 

Meer lezen? Download dan onze whitepaper.

Laat ons weten wie je bent, dan sturen wij de whitepaper naar je toe!