nieuws
1 juni, 2020

ConoScenza behaalt ISO27001 certificering voor gehele portfolio

DigiTrust heeft ons voorzien van het ISO27001 certificaat. Hiermee laten we zien dat wij aantoonbaar voldoen aan de internationale norm voor informatiebeveiliging.

 

19.280-DigiTrust-ISO27001-keurmerk.jpg

 

De scope van de certificering omvat het gehele dienstenportfolio van ConoScenza, bestaande uit professional services, projecten en managed services rondom informatietechnologie en informatievoorziening.

 

 

Bescherming van data en reputatie

“De digitale transformatie heeft tot gevolg dat informatiebeveiliging steeds belangrijker wordt. Het behalen van het certificaat is een bewijs dat wij als ConoScenza zorgvuldig omgaan met informatie en gegevens van onze medewerkers en klanten”, aldus Marcel Funke, Directeur van ConoScenza. “Dit is een aspect wat zeker voor organisaties die overwegen om hun IT-beheer buiten de deur te beleggen zeer zwaar telt. Als managed services provider vinden wij het onze verantwoordelijkheid om de best mogelijke beveiligingsmaatregelen te nemen, zodat de data en de reputatie van onze klanten beschermd blijft. ISO27001 helpt ons om conform internationale best practices deze bescherming te kunnen bieden.”

 

“Bovendien is het ISMS (Information Security Management System) conform ISO27001 volledig door onze eigen informatiebeveiligingsspecialisten ingericht, zodat we ook onze dienstverlening rondom informatiebeveiliging bij klanten naar een hoger niveau kunnen tillen”, besluit Funke.

Kunnen wij u helpen bij uw informatiebeveiligingsplan? Neem dan contact met ons op.